Stellar Foundation sluit zich aan bij krachten met Samsung om het Blockchain Ecosysteem te integreren

De Stellar Foundation zal zijn ecosysteem van de blokketen toevoegen aan de Blockchain Keystore van Samsung.

De Stellar Development Foundation, oftewel SDF, kondigde op 15 juli de officiële integratie aan van het ecosysteem van de blokketen in de Blockchain Keystore van Samsung. Deze integratie heeft als doel een oplossing te bieden voor Stellar eindgebruikers om privé-sleutels op geselecteerde Galaxy smartphones op te slaan.

Volgens de aankondiging zullen de ontwikkelaars van het Stellar-ecosysteem in staat zijn om Immediate Edge -gerelateerde apps en diensten voor Samsung Galaxy smartphone-eigenaren te creëren.

Rekrutering voor het Stellar-ecosysteem met een blokketen

Denelle Dixon, CEO en uitvoerend directeur van de Stellar Development Foundation, gaf commentaar op de samenwerking met Samsung:

„De integratie van Stellar in de Samsung Blockchain Keystore is een belangrijke stap voor ons netwerk en het ongelooflijke ecosysteem van toepassingen die op dit platform zijn gebouwd. Samsung biedt een sleutelbeheeroplossing die gebruiksvriendelijk is en een grotere acceptatie van de blokketentechnologie stimuleert. Met deze integratie hebben we ons opengesteld voor een nieuw netwerk van gebruikers die kunnen profiteren van de gecombineerde innovatie van Stellar en Samsung“.

Samsung smartphones die in aanmerking komen voor de integratie zijn onder andere de Galaxy S20 Series, Galaxy Z Flip, Galaxy Note 10 Series, Galaxy Fold en de Galaxy S10 serie.

Cointelegraph meldde in mei dat de SDF nog eens $550.000 – betaald in XLM – investeerde in het in Berlijn gevestigde instant betaalplatform SatoshiPay.

De derde investering van de Stichting in SatoshiPay brengt de investeringen van het Enterprise Fund voor het jaar op een totaal van 6,3 miljoen dollar.